Om företaget

Forsair startades 1980 i Herrljunga av Karl-Evert Forsberg. Fem år senare var det ett familjeföretag tillsammans med Jeannette och Frank Forsberg.

 

År 2000 övertog Frank företaget och flyttade det till Ulricehamn.
Samtidigt startade Karl-Evert och Jeannette Forsair Biogastorkar,
som bibehöll inriktningen på filtrering och torkning av biogasanläggningar och deponi (VAN-AIR), samt agenturen för Walker.

 

Sedan början på 2008 övertog vi agenturen på Walker-produkter från Forsair Tryckluftbehandling, som vi nu distribuerar under namnet
Forsair Filtration.

 

 

Forsair Tryckluftservice utför service på industrikompressorer och distribuerar kompressorer, torkar, filter och reningsverk.
Forsair har Servicejour 24 timmar/dygn året om. Vi använder mobila kompressorer vid service, driftsstopp och monteringsarbete. Utöver detta tillhandahåller vi eldrivna hyrkompressorer såväl som kompletta anläggningar.

 

Forsair utför läckagesökningar på tryckluftsnät och energianalyser på driftskostnader och driftsbehov för att optimera kompressoranläggningar. Vi bygger även kompletta tryckluftsystem, ventilationsanläggningar och värmeåtervinningar. Finansiering av kompressoranläggningar kan vi lösa med ett antal olika leasingalternativ.

 

Forsair Tryckluftservice utgörs idag av Frank, Susanne och Fredrik.